Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Juonipaljastuksia

täältä löydät nykyisin viikon juonipaljastukset.

Salatut elämät - Miika Mäkelä (Juha-Pekka Mikkola)

make a copy: Salatut Elämät

Ma 18.1.2010 osa 1851: Miika ja Katariina kohtaavat kylmän totuuden

Katariina on kauhuissaan luettuaan iltapäivälehdestä uutisen hukkuneena löydetystä naisesta, jonka tuntomerkit täsmäävät Saraan. Miika ja Katariina tapaavat puistossa ja Miikakin lukee uutisen hukkuneesta. Miika päättää ottaa selvää, onko ruumis todellakin Saran. Illan tullen Miika ja Katariina menevät Miikan työpaikan ruumishuoneelle ja saavat hukkuneen ruumiin nähtäväkseen.

Salatut elämät - Ismo Laitela (Esko Kovero)

Ti 19.1.2010 osa: 1852 Ismo on pyöreän pöydän ritari

Ismon ura Stellans-kauppiaana on ohi ja hänet häädetään liiketilasta. Ismo tilittää vastoinkäymisistään Helenalle, joka lupaa, että Ismo saa majoittua Amandassa niin kauan kuin haluaa.

Iiris onnistuu puhaltamaan uutta puhtia elämän kolhimaan Ismoon ja tämä palaa majatalolle. Hän tapaa Sepon ja Helenan. Pariskunnan yllätykseksi Ismo ei olekaan murheen murtama vaan katse toiveikkaana tulevaisuudessa.

Salatut elämät - Miro Holm (Patrik Borodavkin)

Ke 20.1.2010 osa 1853: Miro löytää hirviön huoneestaan

Miro tajuaa, ettei häntä kaipaa juuri kukaan Suomessa, joten hän päättää lähteä Ranskaan. Oonan haikea suhtautuminen asiaan kuitenkin ärsyttää. Tavaroita pakatessaan Miro löytää Oonalle aikoinaan lahjoittamansa pehmohirviön. Poika muistaa hirviön avulla sopineen ennenkin toransa Oonan kanssa.

Salatut elämät - Katariina Mäkelä (Jasmin Hamid)

To 21.1.2010 osa 1854: Katariina maksaa onnestaan lääketieteellisen hinnan

Katariina valehtelee Isabellalle joutuneensa väärentämään työtodistuksensa postin viivästymisen takia. Miika tuo ilouutisen Katariinalle, joka saa muikeat onnittelut uudesta työpaikastaan myös Isabellalta. Seuraavana päivänä Katariina käy allekirjoittamassa työsopimuksensa ja lupaa Ryynäselle, ettei tämän tarvitse katua päätöstään.

Salatut elämät - Oona Kiviranta (Sara Lohiniva)

Pe 22.1.2010 osa 1855: Oona ja Miro saavat vielä yhden tilaisuuden

Miro yllättyy iloisesti, kun näkee lentokentällä Oonan ja kuvittelee jo hetken tämän päättäneen sittenkin lähteä pojan matkaan. Oona oikaisee väärinkäsityksen, mutta Miro saa pientä lohtua siitä, että Oona kantaa mukaansa Keniaan Mirolta saamansa pehmolelun. Miro puolestaan lupaa odottaa Oonaa siinä toivossa, että tämä muuttaa mielensä ja päättää palata Miron luo.

©2019 Salatut Elämät - suntuubi.com